OM OS

Jeg er uddannet biolog og har de senste 16 år arbejdet med vurderinger af påvirkninger på naturen fra forskellige typer af projekter. I 2021 besluttede jeg mig for at udvikle en deodorant uden ”mærkelige” ingredienser, der kan være svære at gennemskue som forbruger. Deodoranten skulle være simpel, lækker og af høj kvalitet – der skulle kun anvendes gode råvarer – og det er i den grad lykkedes. Oprindeligt var jeg inspireret af dufte så som fx fyrrenål, harpiks, rosmarin, ingefær, enebær, mynte, salvie og timian – frisk og naturlig. I dag er jeg stolt over at kunne præsentere en serie af naturlige deodoranter fyldte med lækre råvarer, som du med god samvittighed kan bruge hver eneste dag.

 

Du kan læse mere om ingredienserne her: Ingredienser

 

God fornøjelse

 

 

 

Mikkel Randløv

Trustpilot