HANDELSBETINGELSER

Nedenstående generelle handelsbetingelser er gældende for alle bestillinger på mollycorker.dk, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem dig som kunde og Molly Corker ApS.  Handelsebetingelserne skal accepteres af dig før du kan afgive en ordre på mollycorker.dk.

 

Du handler med:

 

Molly Corker ApS
CVR 42548650
Ravnebakkevej 4a, 3490 Kvistgård
mollycorker@mollycorker.dk 

 

Denne webshop håndteres af Molly Corker ApS. I det efterfølgende vil termerne “vi”, “os” og “vores” referere til Molly Corker ApS. Når du handler eller browser på vores side, accepterer du samtidigt vores handelsbetingelser. 

Priser

Priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. 25% moms (ekskl. fragt). Alle priser er dagspriser.

Betaling

Du kan betale sikkert med dit betalingskort online. Vi modtager Dankort, VISA/Dankort og Mastercard. Du kan også betale med MobilPay. Beløbet reserveres på dit betalingskort, men hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke nogen former for kortgebyrer heller ikke på firmakort. Når din bestilling er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail, der bekræfter dit køb og viser den samlede købspris.

 

Når du køber et produkt bliver dine kontooplysninger overført i et krypteret format (SSL), hvilket betyder, at det kun er dig og betalingsindløseren, som har adgang til information. Ingen anden part vil have adgang til dine informationer. 

Fragt og leveringstid

Du kan få leveret din bestilling til et udleveringssted nær dig. Vi har fragtaftaler med følgende fimaer: PostNord, GLS, Bring og DAO. Vi stræber efter at håndtere din ordre inden for 1-2 hverdage efter dit køb på vores webshop. Typisk har vi leveret din ordre inden for 2-3 hverdage - afhængig af hvor du er bosat. For nuværende leverer vi kun i Danmark. Enhver fragtomkostning vil være synlig ved checkout. 

Fortrydelsesret

Hvis du, mod vores forventninger, er utilfreds eller har ændret mening omkring dit køb, har du ret til at annullere din ordre inden for 14 dage efter dit køb. Returnerede produkter skal være uåbnede og ubrugte ellers kan vi ikke acceptere din returnering. Du betaler selv for fragtomkostninger i forbindelse med en returnering, medmindre returneringen skyldes vores fejl. Hvis du har fundet en fejl på vores produkter eller ønsker at annullere ordren, kontakt os venligst hurtigst muligt på: contact@mollycorker.dk.

 

Vores returneringsadresse: 

 

Molly Corker ApS
Ravnebakkevej 4a, 3490 Kvistgård
Danmark

 

Når vi har modtaget din returordre, overfører vi det skyldige beløb til din bankkonto inden for 7 hverdage. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. 

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Molly Corker ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på mollycorker.dk er Mikkel Randløv.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: contact@mollycorker.dk  

Ansvarsfraskrivelse af garantier

Under ingen omstændigheder er vi ansvarligt for et direkte eller indirekte tab, som er et resultat af, at ordren ankommer for sent på din adresse eller de skader, der måtte ske under en levering, hvis forsinkelsen eller fejlen skyldes dine handlinger eller en anden grund uden for vores kontrol. Du er forpligtet til at checke produkternes stand, så snart du har modtaget dem. Hvis der er nogle fejl, skal du informere os herom inden for en rimelig periode efter modtagelsen af produkterne. Du accepterer, at brugen af vores produkter er på din egen risiko.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte contact@mollycorker.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

Trustpilot